Bij een woningontruiming zijn er veel omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen te veel emotioneel bij betrokken bent. Een woningontruiming / boedelontruiming komt nooit op een gelegen moment. Het ontruimen van een inboedel wordt steeds vaker uit handen gegeven, een woning ontruimen is ook niet iets wat eenieder dagelijks doet. Woningontruiming is een vak. Het leeghalen van een huis vergt een behoorlijke organisatie en planning en kost veel tijd en fysieke inspanning.

Meest voorkomende redenen van een ontruiming zijn overlijden, verhuizen naar een verpleeghuis, emigratie, samenwoning, trouwen, echtscheiding, of faillissement. Wij, Van Den Bosch Cleaning Service helpen u hierbij. En ontlasten u.

Vraag vrijblijvend offerte.

Werkwijze bij woningontruiming

Een woningontruiming is vaak een emotionele gebeurtenis en daarom wordt het ontruimen van een woning steeds vaker uit handen gegeven. Maar het ontruimen van een woning wordt niet alleen om emotionele redenen uit handen gegeven. Het kan zijn dat degene die in de woning heeft gewoond geen familie heeft en niemand heeft aangewezen om de woning te ontruimen. Of omdat familieleden ver weg wonen. Maar om wat voor een reden dan ook, de woning moet wel ontruimd worden en daar kunnen wij, Van den Bosch Cleaning Service u bij helpen. Wanneer u ons vraagt voor een woningontruiming maken we eerst een afspraak voor vrijblijvend adviesgesprek. Bent u degene die in de woning woont en ons vraagt voor die woningontruiming dan komen we bij u langs voor een inventarisatie. We doen een voorstel en maken een offerte op. Dan wachten we op het definitieve akkoord waarbij u we ook gelijk de datum van ontruiming afspreken.

Een woningontruiming kan op korte termijn worden uitgevoerd

Voor een woningontruiming is vaak maar kort tijd. Zeker als het een huurhuis betreft is haast geboden met het ontruimen van een woning. Hoe eerder deze leeg is hoe minder u betaald aan huur. In verzorgingshuizen moet de woning of kamer al binnen een week zijn ontruimd. Op zo’n korte termijn lukt het familie vaak niet om de woning leeg te halen. Dan kunt u een beroep doen op de vakmensen van Van den Bosch Cleaning Service. Het leeghalen van een huis vergt een behoorlijke organisatie en planning. Daarnaast kost het veel tijd en fysieke inspanning. Wij hebben ervaring met het ontruimen van woningen en onze vakmensen hebben dit al vaker gedaan. Ze starten dan ook met het sorteren van de boedel waarbij wordt gekeken of het object een tweede leven kan krijgen of dat het moet worden afgevoerd naar een afvalverwerkingsbedrijf. Wanneer de meubels en alle andere objecten uit de woning zijn dan wordt de vloerbedekking verwijderd. Spijkers en schroeven worden uit de muur gehaald en de gaten, als dat nodig is, gedicht. Daarna wordt het hele huis schoongemaakt waardoor u het huis bezemschoon kunt opleveren.

Meest voorkomende redenen van woningontruiming

De meest voorkomende redenen van een ontruiming zijn overlijden, verhuizen naar een verpleeghuis, emigratie, samenwoning, trouwen, echtscheiding, of faillissement. Wij, Van Den Bosch Cleaning Service kunnen u helpen bij het ontruimen van een woning. We ontlasten u op een snelle en vakkundige manier. We zorgen dat elke ontruiming bezemschoon wordt opgeleverd. We ontruimen, controleren en maken het volgende schoon;

 •         De woning
 •         De tuin
 •         De schuur
 •         De garage

Hierbij verwijderen we de totale inboedel, maar ook tapijt, vloerbedekking, zeil, laminaat en ondervloer of de tegelvloer. Na de ontruiming letten we ook op het:

 •         Terughangen van deuren / schuifdeuren
 •         Herstellen van elektra
 •         Afbreken van ‘eigen’ bouwwerken
 •         Herstellen van stucwerk
 •         Schilderwerkzaamheden
 •         Opschonen van de tuin
 •         Het verwijderen van spijkers, schroeven en pluggen
 •         Het opvullen van gaten in muren
 •         Het afdoppen van elektra

Wilt u meer weten over woningontruiming van Van den Bosch Cleaning Service of wilt u een gratis adviesgesprek of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.