Bent u op zoek naar een bedrijf voor vloerreiniging of vloeronderhoud in de regio Utrecht- Oost, Amersfoort, Veenendaal of Wijk bij Duurstede? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Van den Bosch Cleaning Service.

Waarom Schoonmaakbedrijf Van den Bosch Cleaning Service voor uw vloer?

Allereerst is het uw vloer en van die vloer wilt u zolang mogelijk genieten. Om uw vloer zo lang mogelijk mooi te houden dient er goede reiniging en onderhoud plaats te vinden. Onderhoud en reiniging zijn essentieel voor de uitstraling, de hygiëne én voor de levensduur. Bij Van den Bosch Cleaning Service bent u er zeker van dat uw vloer op de meest specialistische manier wordt onderhouden. Onze schoonmaak medewerkers zijn gespecialiseerd in onderhoud en reiniging van diverse soorten vloeren. Wij werken op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. Wij hebben korte lijnen waardoor we direct kunnen handelen. Wij benaderen onze opdrachtgevers persoonlijk, vriendelijk maar ook zakelijk.

Specialistisch vloeronderhoud

Zoals eerder gezegd is vloeronderhoud erg belangrijk voor het behoud van een mooie vloer. Zeker in een bedrijf. Onderhoud en reiniging van verschillende vloeren vergen ook verschillende schoonmaak werkzaamheden. Dagelijks onderhoud is voor de meeste vloeren nodig. En daarnaast zal de vloer ook periodieke reiniging nodig hebben. Van den Bosch Cleaning Service komt op locatie kijken en stelt een plan op voor dagelijks onderhoud én periodieke reiniging. De vloerspecialisten in onze dienst zullen dit plan betreffende uw vloeronderhoud en reiniging daarna piekfijn uitvoeren.

Zoals eerder gezegd is vloeronderhoud erg belangrijk voor het behoud van een mooie vloer. Zeker in een bedrijf. Onderhoud en reiniging van verschillende vloeren vergen ook verschillende schoonmaak werkzaamheden. Dagelijks onderhoud is voor de meeste vloeren nodig. En daarnaast zal de vloer ook periodieke reiniging nodig hebben. Schoonmaakbedrijf Van den Bosch komt op locatie kijken en stelt een plan op voor dagelijks onderhoud én periodieke reiniging. De vloerspecialisten in onze dienst zullen dit plan betreffende uw vloeronderhoud en reiniging daarna piekfijn uitvoeren.

Vloeronderhoud is een vak apart

Het behandelen van een houten vloer vraagt een ander specialisme dan het behandelen van een natuurstenen vloer. Omdat het specialistisch onderhoud is per vloersoort zo verschillend is wordt er nogal wat vakmanschap van de uitvoerder gevraagd. Hij moet de nodige kennis hebben van machines, schoonmaak systemen en beschermingsproducten. Hij moet voortdurend op de hoogte zijn en blijven van de ontwikkelingen en trends. Een vloer moet een leven lang meegaan en dat kan met het juiste onderhoud en de juiste reiniging.

Vloeren onderhoud is zeer belangrijk

Het onderhoud van uw vloer is zeer belangrijk maar ook de voorzorgsmaatregelen zorgen ervoor dat de vloer optimaal blijft. Voor het onderhoud en de periodieke reiniging stellen we samen met u een plan op. Daarnaast geven wij ook advies over de voorzorgsmaatregelen die getroffen kunnen worden. Het gaat hierbij om inloopmatten, deurroosters of lopers. Ook het schoonmaaksysteem wordt met u besproken. Gaat stofzuigen op de vloer, of moet het met een vloer wis systeem? Welke schoonmaakmiddelen gebruiken wij? Dat zijn essentiële

Voor vloeronderhoud zijn wij werkzaam in de volgende gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Amerongen, Cothen, Doorn, Driebergen, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Odijk en Werkhoven. Maar ook voor Amersfoort, Leusden, Veenendaal, Rhenen, Wijk bij Duurstede, Houten, Bunnik, Oost-Utrecht, Zeist, Austerlitz, Bosch en Duin, Huis ter Heide en Soesterberg.