Het schoonmaakbedrijf van Leusden, Maarn en Doorn
Uw pand in Leusden, Maarn of Doorn moet perfect schoon zijn, want uw entree, gevel en inrichting geven uw bezoekers, medewerkers of bewoners een goede indruk. Het is dan ook een onmisbare investering
om een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in te schakelen. Vooral omdat de ondersteunende diensten uiterst geschikt zijn om uit te besteden. Want doordat u niet zelf hoeft aan te sturen, te coördineren
en controleren bespaart u veel tijd en geld, die u beter aan uw eigen core business kunt besteden. Schoonmaakbedrijf ´Van den Bosch Cleaning Service` biedt u hiervoor de beste oplossingen in Leusden, Maarn en Doorn.

Professioneel schoonmaakbedrijf
U kunt ten alle tijden rekenen op de dienstverlening van ons schoonmaakbedrijf. Met onderscheidende kwaliteit, accuratesse en stiptheid verzorgen wij alle noodzakelijke werkzaamheden. Dit op een maatschappelijk verantwoorde manier die even prettig is voor u als onze medewerkers. Dankzij korte lijnen en een vriendelijke, maar toch ook zakelijke benadering leveren wij kwaliteit die voordelig is voor bedrijven en organisaties in Leusden, Maarn en Doorn. Wij denken met de klant mee over de beste resultaten en werkwijzen, en maken ook voor u graag een speciaal toegesneden aanbieding.

Uw schoonmaakbedrijf in Leusden, Maarn of Doorn
Of ons schoonmaakbedrijf iets voor u is? Dat staat vast, want wij bedienen in Leusden, Maarn en Doorn alle soorten klanten. Zo zijn wij dagelijks werkzaam in omgevingen waarin kwaliteit van het grootste belang is voor de klant, zoals in kantoorpanden, restaurants, hotelkamers, vakantiehuisje, recreatieparken en sportaccommodaties. U kunt dus altijd rekenen op de grondigheid en stiptheid van onze schoonmaakwerkzaamheden en gemaakte afspraken.

Werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf
• Dagelijks of periodiek schoonmaakonderhoud
• Schoonmaak, opruiming en ontruiming voor woningen
• Opleveringsschoonmaak
• Specialistische reiniging (kauwgom, hogedruk)
• Levering materiaal
• Tuin- en boomverzorging
• Levering projectzonwering
• Reparatie zonwering