Schoonmaakbedrijf Houten-Nieuwegein

 

Uw schoonmaakbedrijf in Houten en Nieuwegein
Is uw pand in Houten of Nieuwegein perfect schoongemaakt, dan geeft dit de sfeer van een goede organisatie. De kwaliteit van een schoonmaakbedrijf heeft dus direct effect op de kwaliteit van uw eigen bedrijf. Daarom zoekt u een schoonmaakbedrijf dat periodiek de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid kan leveren. Een resultaat waar vooral een ervaren en gedreven onderneming toe in staat is. Zoals ´Van den Bosch Cleaning Service`, dat in Houten en Nieuwegein schoonmaakwerk op maat biedt. Wij denken met u mee over de beste werkwijze en dus het beste resultaat.

Vrijblijvend offerte aanvragen (button maken)

Dagelijks actief als schoonmaakbedrijf

Dagelijks is ons schoonmaakbedrijf actief op het hoogste niveau. Dit in omgevingen waar topkwaliteit vereist en verwacht wordt. Denk hierbij aan kantoorpanden, hotelkamers, vakantiehuisjes, restaurants, recreatieparken en sportaccommodaties. Dankzij onze schoonmaakwerkzaamheden en aanvullende diensten geven wij onze opdrachtgevers in Houten en Nieuwegein de mogelijkheid om al hun tijd, aandacht en middelen aan hun core business te besteden.

Breed dienstenpakket

Wij bieden u in Houten en Nieuwegein belangrijke ondersteunende diensten. Wij sturen deze aan, coördineren en controleren deze, opdat u precies volgens afspraak en naar wens bediend wordt. Hiervoor biedt ons schoonmaakbedrijf diverse contractvormen en mogelijkheden. Bijvoorbeeld:

Periodiek schoonmaakwerk
Dagelijks schoonmaakonderhoud
Opleveringsschoonmaakwerk
Specialistische reiniging (kauwgom, hogedruk)
Boom- en tuinverzorging
Levering materiaal
Glasbewassing, ook Telewash (Osmose-systeem)

Een oplossing op maat

Kwaliteit staat voorop binnen ons schoonmaakbedrijf. Niet alleen wat betreft de werkzaamheden zelf, maar ook de service. U krijgt daarom één vast aanspreekpunt, voor een persoonlijke, heldere service. Ook voor u in Houten of Nieuwegein maakt Van den Bosch Cleaning Service graag een speciaal toegesneden offerte. Vraag deze nu direct vrijblijvend aan.