Het schoonmaakbedrijf van Driebergen, Zeist en Bilthoven
Uw pand in Driebergen, Zeist of Bilthoven moet perfect schoon zijn. Want uw entree, gevel of inrichting geeft uw bezoeker, medewerkers of bewoners een prettig gevoel en een goede indruk. Een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen is dus een verstandige investering. Ondersteunende diensten lenen zich goed voor uitbesteden omdat u zelf dan niet hoeft aan te sturen, te coördineren en te controleren. Zo bespaart u veel tijd, energie, middelen en geld, die u dus aan uw eigen core business kunt besteden. Schoonmaakbedrijf ´Van den Bosch Cleaning Service` biedt u hiervoor ideale oplossingen in Driebergen, Zeist of Bilthoven.

Professioneel schoonmaakbedrijf
U kunt ten alle tijden rekenen op de dienstverlening van ons schoonmaakbedrijf. Met onderscheidende kwaliteit, accuratesse en stiptheid verzorgen wij alle noodzakelijke werkzaamheden; op een maatschappelijk verantwoorde manier die prettig is voor u en onze medewerkers. Door korte lijnen en een vriendelijke maar zakelijke benadering leveren wij de kwaliteit die nodig is voor serieuze bedrijven en organisaties in Driebergen, Zeist en Bilthoven. Wij denken ook over de beste werkwijze en resultaten voor u en formuleren een speciaal toegesneden aanbieding.

Ideaal schoonmaakbedrijf voor u in Driebergen, Zeist of Bilthoven
Is ons schoonmaakbedrijf iets voor u? Dat is zeker, want wij bedienen in Driebergen, Zeist en Bilthoven alle denkbare klanten. Zo zijn wij dagelijks werkzaam in omgevingen waarin kwaliteit van groot belang is voor de klant, zoals in kantoorpanden, restaurants, hotelkamers, vakantiehuisje, recreatieparken en sportaccommodaties. Zodoende kunt ook u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van onze schoonmaakwerkzaamheden en diensten.

Werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf
• Dagelijks / periodiek schoonmaakonderhoud
• Schoonmaak, opruiming en ontruiming voor woningen
• Opleveringsschoonmaak
• Specialistische reiniging (kauwgom, hogedruk)
• Levering materiaal
• Tuin- en boomverzorging
• Glasbewassing, ook telewash (Osmose-syteem)