Van den Bosch Cleaning Service zorgt ervoor dat u snel en vooral prettig uw schone woning of bedrijfspand kunt betreden.

Bij het bouwen of verbouwen van bedrijfspanden, woningen of andere panden blijft altijd een hoop vuil achter. U kunt hierbij onder andere denken aan stickers, kitresten, cementresten en zelfs grofvuil! Wanneer u definitief intrekt in een nieuw pand, wilt u natuurlijk niet met al dit vuil en rotzooi komen te zitten. Daarom is een professionele opleveringsschoonmaak een vereiste na ieder (ver)bouwproject. Van den Bosch Cleaning Service verzorgt het voor u van begin tot eind. Dit alles binnen onze werkregio!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Opleveringsschoonmaak een vak apart

Opleveringsschoonmaak is een vak apart en dat komt omdat tijdens de opleveringsschoonmaak vaak nog de laatste hand wordt gelegd aan de laatste werkzaamheden. Toch kunnen de medewerkers van Van den Bosch Cleaning Service zelfs onder deze omstandigheden uw ‘nieuwe’ pand blinkend schoon krijgen. Of het nu gaat om een nieuw pand, een verbouwing aan uw pand of om renovatie van uw pand, wanneer u het schoonmaken overlaat aan de vakmensen van Van den Bosch Cleaning Service, kunt u na de opleveringsschoonmaak zo uw ‘nieuwe’ pand betrekken.

Wat maken we schoon tijdens een opleveringsschoonmaak?

De staat waarin het pand zich bevindt na de bouw, verbouw of renovatie is bepalend voor de schoonmaakwerkzaamheden die we uitvoeren. In veel gevallen wordt ook gebruik gemaakt van onze opleveringsschoonmaak na een verhuizing zodat de nieuwe bewoners in een blinkend schoon huis komen. De werkzaamheden die we het meest verrichten bij een opleveringsschoonmaak zijn:

  • Het verwijderen van het laatste (bouw) afval
  • Het verwijderen van stickers of plastic beschermfolie
  • Het verwijderen van cement-, sluier-, verf- en kitresten
  • Het wassen van de ramen aan binnen en buitenzijde
  • Het schoonmaken van kozijnen en vensterbanken aan binnen en buitenzijde
  • Het schoonmaken van ventilatieroosters
  • Het schoonmaken van het sanitair (toiletten en badkamer)
  • Het schoonmaken en stofzuigen van harde vloeren of eventuele aanwezige vloerbedekking. Wanneer er plavuizen of vloerbedekking aanwezig is die gedweild moet worden wordt dit ook gedaan
  • Het reinigen van gevels als dit nodig is
  • Het totaal stofvrij maken van het hele pand

Uw huis of bedrijfspand laten schoonmaken na een verbouwing

We maken niet alleen woningen en bedrijfspanden schoon bij nieuwbouw. Ook na een verbouwing of renovatie kunt u terecht bij Van den Bosch Cleaning Service voor het schoonmaken van uw pand. Hiervoor hebben we speciaal vakmensen in dienst die ervoor zorgen dat u uw woning of pand zo kunt inrichten. Nadat al het werk is verricht ligt er waarschijnlijk nog (bouw)afval in de woning dat we ook voor u kunnen afvoeren. We zorgen ervoor dat de woning ontdaan is van cementsluier en dat alle stickers verwijderd zijn. We reinigen de vloer en zorgen dat het sanitair blinkend schoon is. Het grootste probleem in een pas opgeleverde woning is stof, maar daar hebben onze vakmensen geen enkel probleem mee. Geen enkel stofdeeltje zal aan hun stofzuiger ontsnappen!

U bepaalt zelf wat we tijdens de opleveringsschoonmaak voor u schoonmaken

Een opleveringsschoonmaak wordt in de meeste gevallen aangevraagd door bedrijven, bouwbedrijven of woningbouwverenigingen. Maar we maken ook (nieuwbouw of renovatie) huizen schoon voor particulieren. Heeft u een nieuw huis gekocht of een gaat u in een nieuw huurhuis wonen? Ook dan kunnen we voor u de ‘opleveringsschoonmaak’ uitvoeren. U bepaalt uiteraard zelf of u het hele pand of een gedeelte van het pand wil laten schoonmaken. U kunt zelfs op korte termijn een opleveringsschoonmaak bij ons inplannen. We begrijpen ook dat een oplevering vertraging kan oplopen waardoor de schoonmaak ook later plaats moet vinden. Breng ons daarvan tijdig op de hoogte en we maken met u een andere afspraak. Is de oplevering eerder? Ook geen probleem, u hoeft ons alleen maar te berichten wanneer we kunnen starten en we zullen proberen om dit zo snel mogelijk te regelen.

Heeft u interesse in ons opleveringsschoonmaak neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.