Opleveringsschoonmaak

Schoonmaakbedrijf Van den Bosch Cleaning Service begrijpt als geen ander, dat het zeer belangrijk is een goede indruk te geven bij het opleveren van een pand. Of dit nu is voor verhuur of verkoop, voor particulier of bedrijf, nieuwbouw of een bestaand pand, hoe schoner, hoe uitnodigender.

Opleveringsschoonmaak

Bij een opleveringsschoonmaak moet er van alles geregeld worden. U moet stofzuigen, ramen zemen, deuren schoonmaken, vloeren boenen en nog veel meer. En dat alles moet ook nog op zeer korte termijn. Want tijd is geld en nu het gebouw leeg is gaat schoonmaken nou eenmaal veel sneller.

Een opleveringsschoonmaak betekend een schone start

Als u gaat verhuizen naar een nieuw pand dan kunnen wij de opleveringsschoonmaak voor u doen. Natuurlijk voor zowel het oude als het nieuwe pand. Wij doen de opleveringsschoonmaak voor zowel particulieren als voor kleine- midden grote en grote bedrijven. Wij leveren vakwerk en daarmee een heerlijk schoon pand. Dit betekent voor u; een schone start.

Waarom Schoonmaakbedrijf Van den Bosch Cleaning Service

Met de juiste planning maken onze experts het pand schoon in een zo kort mogelijk tijdsbestek. Wij zorgen voor schoonmaak van ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimten, trappenhuizen en liften. En schoon betekent dan ook echt schoon, niet bezemschoon. De basis voor dagelijks onderhoud wordt met onze opleveringsschoonmaak vastgelegd. Hierdoor kunnen wij eventueel direct een plan met u opmaken voor het dagelijkse onderhoud. Wij hebben de ruimte immers al leren kennen bij de opleveringsschoonmaak. Wij hebben jarenlange ervaring met schoonmaken en hebben alle specialismen en kennis in huis. Wij plannen de werkzaamheden samen met u in en onze experts voeren, op het afgesproken tijdstip, de werkzaamheden uit.

Omdat wij weten dat dit voor u een spannende tijd is maken we van te voren heldere afspraken. We stellen een planning op waar we ons ook aan houden. Mochten er andere werkzaamheden nodig zijn, dan kunt u deze direct aan ons doorgeven en zullen wij die ook voor u afhandelen. Wij nemen u werk uit de handen én leveren -op tijd – een schoon pand af.

Hèt schoonmaakbedrijf voor de Utrechtse Heuvelrug, Amerongen, Cothen, Doorn, Driebergen, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Odijk en Werkhoven. Maar ook voor Amersfoort, Leusden, Veenendaal, Rhenen, Wijk bij Duurstede, Houten, Bunnik, Oost-Utrecht, Zeist, Austerlitz, Bosch en Duin, Huis ter Heide en Soesterberg.

Daarom Van Den Bosch Cleaning

  • Ondernemen op een Duurzame en Maatschappelijk Verantwoorde manier
  • Ondernemen op een vriendelijke, maar toch zakelijke basis
  • Korte lijnen en direct handelen
  • Persoonlijke benadering naar onze opdrachtgevers en medewerkers

Contact opnemen

  • info@boschcleaning.nl
  • 0343 – 511226
  • Rijnseweg 7A
    3984NG Odijk

Direct contact!

Wij kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan!

Schoonmaakbedrijf ´van den Bosch Cleaning Service` onderneemt in principe op een Duurzame en Maatschappelijk Verantwoorde manier. Altijd op een vriendelijke, maar toch zakelijke basis. Korte lijnen en direct handelen. Persoonlijke benadering staat voorop.

Kantoor-/magazijnadres

Rijnseweg 7 A
3984 NG Odijk

E-mailadres

info@boschcleaning.nl

Postadres

Postbus 63
3972 AB Driebergen-Rijsenburg

Telefoonnummer

0343 – 511226
030 – 6332459