Dagelijks schoonmaakonderhoud

Van den Bosch Cleaning Service; één van de beste dienstverleners in de regio. Wij bieden maatwerk op het gebied van schoonmaak, reiniging en facilitaire dienstverlening.

Meer info

Glasbewassing

Wij verzorgen de glasbewassing voor tal van opdrachtgevers in de regio. De werkzaamheden worden uitgevoerd door gespecialiseerde en zeer correcte glazenwassers. Dit kan op de traditionele manier met ladders, etc.

Meer info

Vloerreiniging / Vloeronderhoud

Bent u op zoek naar een bedrijf voor vloerreiniging of vloeronderhoud in de regio Utrecht- Oost, Amersfoort, Veenendaal of Wijk bij Duurstede? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Van den Bosch Cleaning Service.

meer info

Zonnepaneelreiniging

Helaas, het regenweer volstaat niet om je zonnepanelen netjes te houden. Vervuiling, sneeuw, stof, dorre bladeren, regen, mos, uitwerpselen van vogels: zonnepanelen krijgen heel wat te verduren.

meer info

Woningontruiming

Het ontruimen van een woning na een verhuizing of overlijden is meer dan het leeg maken van een huis. Bij een woning ontruiming blijven vaak bezittingen achter die goed bruikbaar zijn. Wij werken met diverse stichtingen in Nederland om zoveel mogelijk achtergelaten bruikbare bezittingen een nieuwe bestemming te geven en daarmee mensen te kunnen helpen.

Meer info

Opleveringsschoonmaak

Schoonmaakbedrijf Van den Bosch Cleaning Service begrijpt als geen ander, dat het zeer belangrijk is een goede indruk te geven bij het opleveren van een pand. Of dit nu is voor verhuur of verkoop, voor particulier of bedrijf, nieuwbouw of een bestaand pand, hoe schoner, hoe uitnodigender.

Meer info