Als uw dakgoten moeten worden schoongemaakt of gereinigd dan kunnen wij dat voor u doen. Wij zijn hét schoonmaakbedrijf voor reinigen en schoonmaken van uw dakgoot. Neem gerust contact op met ons: Schoonmaakbedrijf Van den Bosch Cleaning Service.

Dakgoot problemen

Wind, regen en sneeuw slaan allemaal tegen de dakgoot aan. Vuil, mos en bladeren weerhouden het regenwater ervan door te lopen naar de afvoer. Hierdoor ontstaan lekkages waarbij het water over de dakgoot stroomt of lekkages in de dakgoot zelf maakt. Meestal komen de lekkages op de lassen in de goot. Het water kan dan over de dakgootrand op de muren stromen en zo ook binnenshuis lekkages veroorzaken.

Dakgoot reinigen

Jaarlijks uw dakgoot reinigen is dus noodzakelijk ter voorkoming van verstopping van de
dakgoot en de eventueel daarbij behorende lekkages. Het schoonmaken en reinigen van de dakgoot verlengt de levensduur van uw dakgoot. Als wij komen schoonmaken dan maken wij de afvoer vrij van blad en vuil. Ook uit de dakgoot halen wij de bladeren en het vuil. Als het nodig is ontstoppen wij de afvoerpijp.

Lekkage is dus het meest voorkomende probleem van een dakgoot. Toch kunnen wij veel doen om lekkage zo lang mogelijk te voorkomen. Door elk jaar uw dakgoot te laten reinigen door schoonmaakbedrijf Van den Bosch Cleaning Service verlengt u de levensduur van uw dakgoot én worden problemen voorkomen. Het reinigen van uw dakgoot is een lastige en risicovolle klus, die wij graag voor u verzorgen.

Waarom Schoonmaakbedrijf Van den Bosch Cleaning Service.

Schoonmaakbedrijf Van den Bosch Cleaning Service is expert op gebied van schoonmaken.
Of het nu gaat om een particulier of een klein- of een groot bedrijf. Wij helpen u vakkundig
met het schoonmaken en het onderhoud van uw dakgoot. Neem vrijblijvend contact met ons
op en wij komen langs en maken een prijsopgave.