Een schoon werk- en leefklimaat draagt bij aan de gezondheid van uw medewerkers.

Daarom is het belangrijk uw bedrijfspand regelmatig te laten onderhouden. Ieder bedrijf heeft andere wensen. Wij bieden u daarom een onderhoudspakket op maat aan. U bepaalt wat u nodig heeft! Wij maken er voor u een passende aanbieding van.

Vraag vrijblijvend offerte aan. Dan alleen kunt u zien wat wij kunnen doen voor u.

Professioneel dagelijks schoonmaakonderhoud voor bedrijven

Bent u op zoek naar een professioneel, maar vooral betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat u kan helpen bij het dagelijks schoonmaakonderhoud van uw bedrijf? Dan bent u aan het juiste adres bij Van den Bosch Cleaning Service. Onze medewerkers hebben jarenlange én brede ervaring in het schoonmaken van bedrijven en nemen het dagelijks schoonmaakonderhoud dan ook graag van uw over. Een schone werkomgeving draagt bij aan de opgeruimdheid en de gezondheid van uw werknemers. Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat uw bedrijfspand regelmatig goed schoon wordt gemaakt. Wij kunnen u als schoonmaakbedrijf een grote verscheidenheid aan diensten aanbieden zoals:

  •           Reinigen van bureau en werkplek;
  •           Ledigen van papier- en afvalbakken;
  •           Stofzuigen en moppen (dweilen) van vloeren;
  •           Schoonmaken van toiletgroepen;
  •           Levering sanitaire voorzieningen;
  •           Schoonmaken liftdeuren en balies;
  •           Schoonmaken beeldschermen en vaste telefoons;
  •           Verzorgen van de kleine afwas in de pantry;
  •           Beperkt opruimen van zwerfvuil (lege dozen etc.);
  •           Glasbewassing van het separatieglas en binnen-gevelglas

Waarom kiezen voor Van den Bosch Cleaning Service

Zoals gezegd heeft het personeel van Van den Bosch Cleaning Service jarenlange én brede ervaring in het dagelijks schoonmaakonderhoud van bedrijfspanden. Een schoon en fris bedrijfspand is belangrijk voor personeel, klanten en leveranciers. Personeel zal beter presteren omdat ze zich op hun gemak en comfortabel voelen, klanten en leveranciers voelen zich gewenst. Schone toiletten en schone wasbakken zijn, zeker in deze tijd, prioriteit nummer één. Daarnaast vind u geen rommel op gangen en in kantoren en zijn de bureaus niet plakkerig of groezelig, maar blinkend schoon. In wat voor een branche uw bedrijf ook werkzaam is, de werknemers van Van den Bosch Cleaning Service nemen hun werk uiterst serieus en maken uw pand blinkend schoon.

Uw bedrijfspand netjes en representatief

Een bedrijfspand moet er netjes en representatief uitzien, niet alleen om mensen te ontvangen, maar ook om ervoor te zorgen dat personeel zich op hun gemak voelt. Dat bereikt u door uw pand schoon te houden met ‘dagelijks schoonmaakonderhoud’. Dat dagelijks betekent in dit geval zo vaak als u dat nodig acht. In een bedrijfspand wordt dagelijks gebruik gemaakt van voorzieningen zoals toiletten en kantine of keuken. Medewerkers willen ook nogal eens achter hun bureau eten. Koffie drinken aan een bureau geeft snel vlekken. Door regelmatige schoonmaak blijven materialen langer behouden. Bent u op zoek naar een ‘goed’ schoonmaakbedrijf dan is de kwaliteit van het schoonmaken belangrijk, net als vertrouwen en continuïteit. Daarvoor bent u bij Van den Bosch Cleaning Service aan het juiste adres.

Wij onderscheiden ons van anderen

Wij onderscheiden ons van anderen, maar dat zegt iedereen. Als u kijkt naar onze diensten en hoe we die kunnen leveren dan zult u snel ontdekken dat we ons werkelijk van anderen onderscheiden. Wij houden, net als u, van heldere afspraken en duidelijke communicatie. Elk bedrijf of onderneming heeft zijn eigen wensen en daarom bepaald u zelf wat uw pand aan schoonmaak nodig heeft. Maak uw wensen kenbaar en wij bieden u een onderhoudspakket op maat aan. Het maakt niet uit hoe klein of groot uw bedrijf is, zelfs zeer uitgebreide of complexe opdrachten zijn voor onze schoonmaak experts geen probleem.

Heeft u interesse in ons ‘dagelijks schoonmaakonderhoud’ neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.