SCHOONMAAKBEDRIJF

Samen Schoon

Schoonmaakbedrijf van den bosch cleaning service : Één van de beste dienstverleners in de regio. Wij bieden maatwerk op het gebied van Schoonmaak, Reinigingen en Facilitaire dienstverlening.
Wij zijn er voor uw welzijn.
Graag zorgen wij samen met u voor een gezonde werkplek

Schoonmaken op hoog niveau is ons handelsmerk.

Schoonmaken van bijvoorbeeld kantoor, restaurant, hotelkamer, vakantiehuisje, sportaccommodatie, etc.

Uw doel is een schone werkomgeving. Een omgeving waar u en uw medewerkers zich prettig voelen en waar klanten met trots worden ontvangen. Schoonmaakbedrijf van den Bosch Cleaning Service zorgt ervoor dat dit doel werkelijkheid wordt.
Met het inhuren van onze organisatie, nemen wij een stuk zorg uit handen. Zodoende blijft er meer tijd over voor uw core business.

Schoonmaken volgens maatwerk. In overleg voldoen wij graag aan al uw wensen met betrekking tot een schone (werk-)omgeving.

Wij werken merendeels binnen de gemeente Utrechtse-Heuvelrug (Maarn, Amerongen, Leersum, Driebergen en Doorn). Klik hier voor de complete werkregio. Het merendeel van onze opdrachtgevers bevindt zich dus in de regio Utrecht / Utrechtse-Heuvelrug.
Wij verzorgen samen met onze medewerkers voor deze opdrachtgevers met name de algemene schoonmaak van gebouwen en objecten. In uiteenlopende branches. Van recreatieparken tot kantoorlocaties.

Zijn voorstanders van een Clean Desk policy; zodat de werkzaamheden zo effectief mogelijk worden uitgevoerd. En uw medewerkers weer aan een opgeruimde, gezonde werkplek kunnen beginnen.

Via één aanspreekpunt wordt binnen van den Bosch Cleaning Service meegedacht over de beste werkwijze en dus ook het beste resultaat. De combinatie van kwaliteit en een scherpe prijs staat voorop.
Ook voor uw onderneming kunnen wij in overleg een speciaal toegesneden aanbieding maken.

U krijgt wat u verwacht, maar we streven natuurlijk altijd naar meer!

U ziet, bij ons leest en hoort u niet steeds hoe goed wij zijn. Wij zorgen gewoon dat uw pand echt schoon wordt en/of blijft!

Hèt schoonmaakbedrijf voor de Utrechtse Heuvelrug, Amerongen, Cothen, Doorn, Driebergen, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Odijk en Werkhoven. Maar ook voor Amersfoort, Leusden, Veenendaal, Rhenen, Wijk bij Duurstede, Houten, Bunnik, Oost-Utrecht, Zeist, Austerlitz, Bosch en Duin, Huis ter Heide en Soesterberg.

Direct contact:

 

E-mail :                 info@boschcleaning.nl

Telefoon:              0343 – 511226

Hier moet de nieuwsbrief komen